De familie Bierkens voor haar Moergestelse langgevelboerderij, die nu in het teken van 'logies en erfgoed' staat. Vlnr: Viviane en Grard Bierkens met hun dochtertje Emma,  Kees Bierkens en zijn vrouw Tonnie. Zittend: oma Cor, de moeder van Kees.
Volledig scherm
PREMIUM
De familie Bierkens voor haar Moergestelse langgevelboerderij, die nu in het teken van 'logies en erfgoed' staat. Vlnr: Viviane en Grard Bierkens met hun dochtertje Emma, Kees Bierkens en zijn vrouw Tonnie. Zittend: oma Cor, de moeder van Kees. © Pix4Profs-Ron Magielse

B&B van Bierkens heeft in Moergestel eeuwen historie te bieden: ‘Nu nog een hooimijt erbij’

MOERGESTEL - Welke B&B heeft zoveel geschiedenis te bieden als die van Bierkens in Moergestel? Nu nog een hooimijt erbij, luidt het verzoek aan de gemeente.

  1. Studente Sema (21) eist geld terug van universiteit na lesuitval: petitie duizenden keren ondertekend
    PREMIUM

    Studente Sema (21) eist geld terug van universi­teit na lesuitval: petitie duizenden keren onderte­kend

    TILBURG/UDEN - De Udense psychologiestudente Sema Keskin (21) van Tilburg University wil dat studenten compensatie krijgen voor het collegegeld. Haar petitie, die ze binnenkort overhandigt aan het ministerie van Onderwijs, heeft veel medestudenten bereikt en is inmiddels al meer dan 10.000 keer ondertekend. ,,Ik heb betaald voor colleges, maar online iets vragen aan een docent lukt vaak niet eens.”