Casper Verhoeven en Marion Nijhof besproeiden ooit regelmatig zeven hectare buxus met allerlei bestrijdingsmiddelen. Nu telen ze al jaren vaste planten zonder een druppel gif te gebruiken - uit overtuiging én naar tevredenheid.
Volledig scherm
PREMIUM
Casper Verhoeven en Marion Nijhof besproeiden ooit regelmatig zeven hectare buxus met allerlei bestrijdingsmiddelen. Nu telen ze al jaren vaste planten zonder een druppel gif te gebruiken - uit overtuiging én naar tevredenheid. © Pix4Profs / Johan Wouters

Bij deze teler komt er geen druppel gif meer in: hun planten zijn gegarandeerd bij-vriendelijk

Aardse zakenBIEZENMORTEL - Ooit ging ook bij Casper Verhoeven en Marion Nijhof het gif over de buxus. Tot hun zoontje er ziek van werd en dit telersechtpaar het roer omgooide. Bestrijdingsmiddelen en kunstmest komen er niet meer in op hun kwekerij in Biezenmortel. Wie de beestjes in zijn tuin koestert, doet er verstandig aan op zoek te gaan naar duurzame kwekers zoals zij. 

  1. Met voetbaltas vol ervaring is Romano ter Linden van toegevoegde waarde voor BE'79

    Met voetbaltas vol ervaring is Romano ter Linden van toegevoeg­de waarde voor BE'79

    Als zestienjarig jochie mocht Romano ter Linden bij FC Eindhoven Futsal zijn debuut maken in de UEFA Champions League. Kort daarna ontving hij een uitnodiging voor Jong Oranje. Een talent leek tot wasdom te gaan komen. Zijn zaalvoetbalcarrière werd echter in de knop gebroken. Tegenwoordig speelt de geboren Eindhovenaar bij eredivisionist BE’79 in Berkel-Enschot. ,,Soms gaat het zo”, relativeert de taxateur van beroep.
    Berkel-Enschot