Volledig scherm
PREMIUM
Samenwerkende partijen in het magazijn van MamaLoes in Goirle: vlnr mede-eigenaar Marco Kluwen, Jos Verhoeven (Start Foundation), mede-eigenaar Loes de Volder, Mike Brady (Greyston). © Jan Reinier van der Vliet

Binnen zonder solliciteren: Goirles bedrijf MamaLoes slecht (bijna) alle drempels voor een baan

TILBURG - Je achternaam hoef je niet te noemen, je leeftijd evenmin. Er is geen sollicitatiegesprek. Vragen over werkervaring of wat achter je ligt, blijven achterwege. Wie aan het werk wil bij MamaLoes in Goirle komt daar vanaf nu zonder voorwaarden binnen.

,,Bij ons wordt niemand meer uitgesloten”, zegt mede-eigenaar Loes de Volder van het bedrijf in babyartikelen met 130 medewerkers. Nou ja, één praktische drempel is er nog: ,,Je moet vier uur lang op je benen kunnen staan en tien kilo kunnen tillen.” Wie daar toe in staat is én bovenaan de aanmeldlijst staat, kan probleemloos aan de slag wanneer zich een vacature aandient.

  1. Van geraamte tot volledige attractie: de opbouw van de Tilburgse kermis in beeld
    fotoreportage + Video

    Van geraamte tot volledige attractie: de opbouw van de Tilburgse kermis in beeld

    TILBURG - Stukje bij beetje begint de enorme Tilburgse kermis vorm te krijgen. De opbouw is dinsdag om 12 uur van start gegaan en gaat door tot vrijdag. De binnenstad staat tot woensdag 1 augustus in het teken van de 453ste kermis van Tilburg. De geraamtes van de attracties, die steeds hoger worden, trekken veel bekijks. Maar voor wie er pas naartoe gaat als alles af is: hier is de opbouw van het (voor sommigen) hoogtepunt van het jaar in beeld.