Volledig scherm
Reyrink en Liebregts bundelen de krachten. © Reyrink

Bouwfusie: familiebedrijven Reyrink uit Haghorst en FL Liebregts uit Middelbeers bundelen krachten

MIDDELBEERS/HAGHORST - De Brabantse aannemersbedrijven Reyrink en FL Liebregts gaan de krachten bundelen. Dat hebben de twee familiebedrijven uit Haghorst en Middelbeers maandag bekendgemaakt. Reyrink en FL Liebregts vormen vanaf 1 januari 2019 één bedrijf met in totaal 220 medewerkers.

FL Liebregts zal vanaf volgend jaar onder de naam FL een autonome tak vormen onder de paraplu van Reyrink. ,,Reyrink heeft een regionale focus en FL een landelijke dekking, met grensoverschrijdende projecten. Met het samengaan ontstaat een krachtige onderneming in de inframarkt, waarmee de marktpositie wordt versterkt. Met ruim 220 medewerkers blijft de focus liggen op infrastructurele projecten met behoud van de Brabantse mentaliteit”, zo laten beide bedrijven maandag weten.

Het initiatief voor de samenwerking kwam van Frank Liebregts, die vanwege zijn gezondheid voor een andere koers koos. ,,Met de broers Ruud en Tom Reijrink is de juiste partner gevonden waarmee een unieke samenwerking ontstaat. FL wordt binnen de samenwerking voortgezet.” 

FL heeft momenteel 70 medewerkers. Reyrink ruim 150.

  1. Tilburgse Jaqueline ziet woning uitbranden terwijl zoon boven slaapt: ‘Ik verloor ooit mijn vader bij een brand, dit niet nog een keer’

    Tilburgse Jaqueline ziet woning uitbranden terwijl zoon boven slaapt: ‘Ik verloor ooit mijn vader bij een brand, dit niet nog een keer’

    TILBURG - Jaqueline van Heugten (42) zag zaterdag haar woning uitbranden aan de Antoon Coolenlaan in Tilburg terwijl haar zoon nog op zolder lag te slapen. De 16-jarige jongen kon uiteindelijk door de brandweer van het dak worden gered, maar zijn moeder kreeg onmiddellijk flashbacks naar een dramatische gebeurtenis uit haar jeugd: ,,Ik verloor mijn vader bij een brand toen ik zo jong was als mijn zoon. In paniek stopte ik niet met schreeuwen tot hij het zou horen.”