William en Jolein van de Kasteele beginnen vrijdag met cafe-restaurant De Smokkelaar. Hun dochter Sterre (rechts) wordt ook actief in de zaak.
Volledig scherm
PREMIUM
William en Jolein van de Kasteele beginnen vrijdag met cafe-restaurant De Smokkelaar. Hun dochter Sterre (rechts) wordt ook actief in de zaak. © Pix4Profs / Joris Knapen

Brabants horecagezin verruilt Tirol voor Strijbeek: ‘Ik paste daar niet tussen’

STRIJBEEK - Ze hadden een succesvolle horecazaak in Zevenbergen, vertrokken vervolgens naar Oostenrijk en nu zijn William en Jolein van de Kasteele terug op Brabantse bodem. In Strijbeek beginnen ze brasserie De Smokkelaar. Vooral Jolein wilde graag terug: ,,Ik kreeg heimwee.”

  1. Mijn moeder (75) slikt al jaren elke dag vijftien pillen, zijn die echt allemaal nodig?
    lezersvraag

    Mijn moeder (75) slikt al jaren elke dag vijftien pillen, zijn die echt allemaal nodig?

    Passen de medicijnen die je slikt nog wel bij jou? Want van sommige neemt de werking af, of er zijn pillen gekomen met minder bijwerkingen. Als je je zorgen maakt om je vader of moeder dan kan het zeker geen kwaad om de medicatie met je apotheker of huisarts te bekijken, zegt apotheker Sander van den Bogert. In deze rubriek beantwoorden onze deskundigen elke week een lezersvraag over relaties, gezondheid, voeding en andere onderwerpen.