Volledig scherm
PREMIUM
Cees de Zwart, vakman in hart en nieren. © Pix4Profs/Joyce van Belkom

Cees de Zwart (61) is veertig jaar gastheer in Tilburg: 'Een masker opzetten voor de gast? Nooit!'

TILBURG - Al veertig jaar is Cees de Zwart gastheer bij De Postelse Hoeve. Soms noemen ze hem ober. Maakt niet uit, zegt hij, want een ober hoort een gastheer te zijn. En andersom. Een gesprek met een vakman in hart en nieren.

Is het bijzonder? Cees de Zwart (61) denkt er even over na. Nee, enerzijds niet, want hij werkt al veertig jaar met veel plezier als gastheer bij De Postelse Hoeve. En die jaren zijn voorbij gevlogen. Anderzijds: zo lang in de horeca bij dezelfde baas, een bekend gezicht voor veel vaste gasten aan wie hij goede herinneringen heeft. Dat is toch wél bijzonder.

  1. Betogers leggen vliegveld Barcelona plat: ‘We konden niet eens in de buurt komen’

    Betogers leggen vliegveld Barcelona plat: ‘We konden niet eens in de buurt komen’

    TILBURG/BEGUR - De uitspraak van het Spaanse Hooggerechtshof leidde maandag tot hevige protesten in Spanje. Betogers hebben de wegen naar het Internationale vliegveld El Prat in Barcelona platgelegd en inmiddels zijn duizenden betogers onderweg naar het het Madrileense vliegveld Barajas-Adolfo Suárez om hetzelfde te doen. Boy Hulsteijn wilde na een reünie met zijn Brabantse familie aan de Costa Brava dinsdagavond terug naar Amsterdam, maar dit werd hem onmogelijk gemaakt. ,,We dachten dat het wel mee zou vallen, maar de hele pleuris is ontketend.”