Volledig scherm
Leendert van den Born, met een vestiging aan de Kraaivenstraat in Tilburg, ging in juli failliet © Google Streetview

Content duikt in Tilburgs gat van failliete KIA-dealer

TILBURG - Content Autogroep is vanaf 2 september de KIA-dealer voor Tilburg en Waalwijk. Aan de autoboulevard langs de Kraaivenstraat trekt het bedrijf in het pand van Leendert van den Born. Die vorige KIA-dealer werd in juli failliet verklaard. Bijna alle 16 medewerkers blijven na de doorstart in dienst. 

Content Autogroep heeft al vestigingen in Eindhoven en Den Bosch. Ook heeft het bedrijf een samenwerking met Huiskes in Oss. 

Volgens curator Koenraad de Klerk is Content Autogroep nog in gesprek met Nissan, waarvan Leendert van den Born ook de dealer was. 

Tilburgers kennen het autobedrijf nog onder de naam van Denissen. Dat Tilburgse familiebedrijf droeg zeven jaar geleden de showroom over aan Leendert van den Born, met Breda als thuisbasis.

  1. Mobiele daklozenopvang van Joshua gestolen in Tilburg: ‘Het wordt koud, ik hoop dat je hem terugbrengt’
    PREMIUM

    Mobiele daklozenop­vang van Joshua gestolen in Tilburg: ‘Het wordt koud, ik hoop dat je hem terug­brengt’

    TILBURG - De caravan die Tilburger Joshua Campbell (38) jaarlijks neerzet voor daklozen in de Nimrodstraat in Tilburg is dinsdag verdwenen. Tijdens de koude nachten legt de Tilburger, die zelf ook een tijd op straat sliep, brood en dekens erin voor mensen die dat hard nodig hebben. ,,Maar een vriend belde mij gisteren om te vertellen dat hij er iemand mee weg zag rijden.”