Hoofdrolspelers in de nieuwe Druiventros-serie: (vlnr) oprichters Ad en Mieke Mutsaers, Julius Jaspers, Janny en Rob Zoontjens-Mutsaers.
Volledig scherm
PREMIUM
Hoofdrolspelers in de nieuwe Druiventros-serie: (vlnr) oprichters Ad en Mieke Mutsaers, Julius Jaspers, Janny en Rob Zoontjens-Mutsaers. © RTL4

De Druiventros stapt weer in een tv-serie: ‘Het is toch goed voor de bekendheid’

BERKEL-ENSCHOT - Na drieënhalf jaar is het zover: een nieuwe tv-serie over De Druiventros.  RTL4 zendt vanaf dinsdag 27 april zeven afleveringen uit over het hotel-restaurant in Berkel-Enschot. ,,We hebben elkaar weer gevonden”, zegt directielid Janny Zoontjens-Mutsaers. ,,Het is toch goed voor de bekendheid. En door de lockdown hadden we er ook tijd voor. We hebben ons er voor 300 procent in gestort.” 

 1. Voor ‘Ivo Positivo’ wint het woord het altijd. ‘Met wapens en geweld kom je niet uit een conflict’
  PREMIUM
  HELDENKETTING

  Voor ‘Ivo Positivo’ wint het woord het altijd. ‘Met wapens en geweld kom je niet uit een conflict’

  TILBURG - Van de Onofficiële Nachtburgemeester tot De Vliegensvlugge Vakkenvuller en van De Groene Grootheid tot De Koppige Kunstenaar. Het Zuidelijk Toneel ging op zoek naar helden in Tilburg. Zo is de Heldenketting ontstaan, een portrettenestafette van vijftig niet-alledaagse helden. Lokale kunstenaar Atilla Yuksel vereeuwigde ze stuk voor stuk in een kunstwerk. Vandaag deel 7 (slot): Restauranteigenaar Ivo Barac.
 2. De bakkerij is al jaren een Tilburgs studentenhuis. Toch stapt gefrustreerde buurman nu pas naar rechter
  PREMIUM

  De bakkerij is al jaren een Tilburgs studenten­huis. Toch stapt gefrus­treer­de buurman nu pas naar rechter

  TILBURG - Tegen het plan om een berging aan het Smidspad in Tilburg om te toveren tot huis heeft de man eigenlijk geen bezwaar. Waar hij wil over wil praten in de rechtbank: alle irritaties die hij de afgelopen jaren waren met de gemeente Tilburg toen de bakkerij bij de berging omgebouwd werd tot studentenhuis. Maar dat lijkt al lang een gepasseerd station en het is niet waar de rechter zich vandaag over buigt.
 1. Maxime is TikTok-kok en gaat als een speer: 'Ik hoop dat ik nog meer blijf groeien'
  Play

  Maxime is Tik­Tok-kok en gaat als een speer: 'Ik hoop dat ik nog meer blijf groeien'

 2. Pretparkfanaat luistert tien uur lang Carnaval Festival-muziek in livestream
  Play

  Pretparkfa­naat luistert tien uur lang Carnaval Festival-mu­ziek in livestream