Tess van de Wiel (R) is wethouder en moeder. Ze verloor haar zoontje Pepin kort na de geboorte. Ze wil samen met verloskamerverpleegkundige Marjon van Dooren aandacht vragen voor Baby Loss Awareness Week.
Volledig scherm
PREMIUM
Tess van de Wiel (R) is wethouder en moeder. Ze verloor haar zoontje Pepin kort na de geboorte. Ze wil samen met verloskamerverpleegkundige Marjon van Dooren aandacht vragen voor Baby Loss Awareness Week. © Pix4Profs / Jules van Iperen

De hele week aandacht voor het verlies van een kindje: ‘Dat is heel erg, meer hoef je niet te zeggen’

GOIRLE - Vooral maar niets zeggen tegen die collega die haar pasgeboren kindje is kwijtgeraakt. Liever wel, weet wethouder Tess van de Wiel uit Goirle die zo'n drama heeft meegemaakt. ,,Het is gewoon erg. Dat je dat zegt, is al genoeg", wil ze laten weten bij de start van Baby Loss Awareness Week. 

  1. Fijnere katers, frisser uit bed: kan het vroege stappen in Tilburg blijven? ‘Een megatoffe droom, maar...’
    PREMIUM

    Fijnere katers, frisser uit bed: kan het vroege stappen in Tilburg blijven? ‘Een megatoffe droom, maar...’

    TILBURG - Noodgedwongen duren de stapnachten in Tilburg nu tot middernacht. Katertechnisch een zegen voor de oudere stapper, kroegbazen vinden het wel relaxed zo (‘al mag het iets later’), net als de politie. Erin houden dan maar? Niet iedereen heeft behoefte aan een ‘kinderbedtijd’. En poppodium 013-directeur Frens Frijns breekt een lans voor ‘de magie van de nacht’.