Bij Het Zingende Nijlpaard in Tilburg werden zaterdag nog last minute sinterklaasinkopen gedaan. Rechts eigenaar Ron Meijboom.
Volledig scherm
PREMIUM
Bij Het Zingende Nijlpaard in Tilburg werden zaterdag nog last minute sinterklaasinkopen gedaan. Rechts eigenaar Ron Meijboom. © Jules van Iperen/Pix4Profs

De laatste inkopen voor pakjesavond: ‘Gekozen voor pepernoten met limoncellosmaak’

TILBURG - Het is 5 december vandaag. Afgelopen weekend werd er nog druk gewinkeld in Tilburg om vanavond alle schoenen goed te kunnen vullen. Daarvoor werden onder meer een knikkerbaan, een houten schaakbord en speciale pepernoten ingeslagen.

 1. Vegaburgers doen de gezondheid meer kwaad dan goed: welke vleesvervangers zijn wél een goede keuze?
  PREMIUM
  Koken & Eten

  Vegabur­gers doen de gezondheid meer kwaad dan goed: welke vleesver­van­gers zijn wél een goede keuze?

  Uit een analyse van meer dan 500 verschillende vegetarische burgers, worsten, balletjes en schnitzels uit de supermarkt blijkt dat vleesvervangers vaak te veel vet en te weinig eiwitten bevatten. Volgens TestAankoop in België zijn de meeste veggieburgers enorm bewerkt en doen ze de gezondheid van de consument meer kwaad dan goed. Hoe kies je dan de juiste vleesvervanger? En bestaan er voedzame alternatieven?
 2. Stoere Kerels | Jurgen Streppel: ‘In de play-offs ligt de druk niet bij Willem II, jullie kunnen nog zo naar De Heuvel’

  Stoere Kerels | Jurgen Streppel: ‘In de play-offs ligt de druk niet bij Willem II, jullie kunnen nog zo naar De Heuvel’

  In de podcast ‘Stoere Kerels’ bespreken BD-clubwatchers Dolf van Aert en Max van der Put wekelijks het wel en wee van Willem II. In aflevering 24 van dit seizoen blikken ze onder meer terug op de supportersavond met de directie en de daarop volgende overwinningen op Helmond Sport (5-1) en FC Eindhoven (3-0). Oud-Willem II-trainer Jurgen Streppel, nu techisch directeur bij Helmond Sport, is de belgast in deze aflevering.