De officiële opening van ontmoetingsruimte De Reitse Plint, met onder andere wethouder Esmah Lahlah (r) en Yvonne van den Ende (l) van de bewonerscommissie.
Volledig scherm
PREMIUM
De officiële opening van ontmoetingsruimte De Reitse Plint, met onder andere wethouder Esmah Lahlah (r) en Yvonne van den Ende (l) van de bewonerscommissie. © Pix4Profs/Joyce van Belkom

De Reit heeft met De Reitse Plint weer een wijkcentrum: ‘Het begin van prachtige ontmoetingen’

TILBURG - Het was voor de bewonerscommissie van de Abij- en Torenbuurt een kwestie van de lange adem, maar na jaren ‘bikkelen’ heeft De Reit met De Reitse Plint weer een ontmoetingscentrum. Die ruimte aan de Professor Verbernelaan werd donderdagavond geopend.

  1. Mijn moeder (75) slikt al jaren elke dag vijftien pillen, zijn die echt allemaal nodig?
    lezersvraag

    Mijn moeder (75) slikt al jaren elke dag vijftien pillen, zijn die echt allemaal nodig?

    Passen de medicijnen die je slikt nog wel bij jou? Want van sommige neemt de werking af, of er zijn pillen gekomen met minder bijwerkingen. Als je je zorgen maakt om je vader of moeder dan kan het zeker geen kwaad om de medicatie met je apotheker of huisarts te bekijken, zegt apotheker Sander van den Bogert. In deze rubriek beantwoorden onze deskundigen elke week een lezersvraag over relaties, gezondheid, voeding en andere onderwerpen.