Willem II-fans op het Olympiaplein, waar diverse coronaregels werden overtreden.
Volledig scherm
PREMIUM
Willem II-fans op het Olympiaplein, waar diverse coronaregels werden overtreden. © Pix4Profs

Deze regels werden overtreden tijdens het Willem II-supportersfeest, bekijk hier de vergunning

TILBURG - Markeringen? Gezondheidscheck bij aankomst? Registratie? Niets van dat alles bij het veelbesproken supportersfeest van Willem II donderdagavond op het Olympiaplein. Stuk voor stuk zaken die wél in de vergunning stonden die de gemeente afgaf voor het evenement. 

 1. Een contactverbod en toch nog seks: ‘Ik trap niet meer in deze vrouw’
  PREMIUM

  Een contactver­bod en toch nog seks: ‘Ik trap niet meer in deze vrouw’

  TILBURG - Ze kunnen niet met en eigenlijk ook niet zonder elkaar leven. Want ook al heeft de ex-vriendin met succes een contactverbod afgedwongen voor de 43-jarige C.D., ze belt hem zelf op. ,,Ik heb haar verhuisd, ik heb daar geschilderd, ik heb daar drie dagen in huis gezeten", zegt de verdachte tegen de politierechter. En dat was allemaal nadat D. al vast had gezeten voor het bedreigen van zijn ex. ,,Zij stalkt mij ook.”
 2. Fujifilm bouwt hard aan fabriek voor celkweekmedia in Tilburg, nu vraag door corona hard stijgt
  PREMIUM

  Fujifilm bouwt hard aan fabriek voor celkweekme­dia in Tilburg, nu vraag door corona hard stijgt

  TILBURG - Door corona is de vraag naar celkweekmedia, een product dat wordt gebruikt bij de productie van vaccins en medicijnen, wereldwijd hard gestegen. En laat Fuji nu juist een fabriek daarin bouwen in Tilburg. ,,We hebben al de vraag gekregen of de bouw niet wat sneller kon, maar helaas heeft de coronacrisis juist voor een kleine vertraging gezorgd", vertelt vicepresident van Fujifilm Albert van Maren.