Francis Klomp neemt namens het ETZ de 7000 bonnen in ontvangst uit handen van de Keurslagers Paul Brands (Van Hest Goirle), Hans van der Donk (Tilburg) en Jan-Karel van Hoof (Udenhout) (vlnr). Foto Maria van der Heyden/ETZ
Volledig scherm
Francis Klomp neemt namens het ETZ de 7000 bonnen in ontvangst uit handen van de Keurslagers Paul Brands (Van Hest Goirle), Hans van der Donk (Tilburg) en Jan-Karel van Hoof (Udenhout) (vlnr). Foto Maria van der Heyden/ETZ © Willem De Volder

Drie Keurslagers waarderen ETZ-personeel met 7.000 cadeaubonnen

TILBURG/GOIRLE - Met een donatie van 35.000 euro aan bonnen onderstrepen drie Keurslagers uit de regio hun waardering voor het zorgpersoneel in het Elisabeth-TweeSteden Ziekenhuis in Tilburg. 

Uit handen van de slagers kreeg  Francis Klomp van het ziekenhuis de 7000 bonnen. ,,Wij zagen dat er veel werd aangeboden voor de medewerkers op de IC-afdeling. Als werkgevers/ondernemers vonden we dat een verkeerd signaal, want iedereen draagt in een ziekenhuis een steentje bij en alle personeelsleden zijn daarbij betrokken. Er is door iedereen daar de afgelopen maanden fantastisch werk verricht”, zegt Paul Brands van Van Hest in Goirle namens zijn collega’s Jan-Karel van Hoof (Udenhout) en Hans van der Donk (Tilburg). 

Op beide vestigingen van het ETZ zijn er teams aangesteld om de giften via de hoofden en teamleiders te verdelen. Brands spreekt over een ‘hele logistieke operatie om de giften verdeeld te krijgen’. De bonnen kunnen worden besteed bij een van de Keurslagers.