Textiel krijgt de ruimte bij kunstenares Fransje Gimbrère. Haar sculpturale textielobjecten zijn overal te zien: van het Tilburgse gemeentehuis tot Design Museum Den Bosch.
Volledig scherm
PREMIUM
Textiel krijgt de ruimte bij kunstenares Fransje Gimbrère. Haar sculpturale textielobjecten zijn overal te zien: van het Tilburgse gemeentehuis tot Design Museum Den Bosch. © Fransje Gimbrère.

Driedimensionale explosie van draad; Fransje Gimbrère geeft fragiele weefwerken letterlijk de ruimte

DEN BOSCH/TILBURG - Textiel krijgt de ruimte bij kunstenares Fransje Gimbrère. Haar sculpturale textielobjecten zijn overal te zien: van het Tilburgse gemeentehuis tot Design Museum Den Bosch.

 1. Missie Vierde Divisie | Spits met clubliefde is de held van Nemelaer: ‘Als klein jongetje hoopte ik al dat het zo ver zou komen’
  PREMIUM
  amateurvoetbal

  Missie Vierde Divisie | Spits met clubliefde is de held van Nemelaer: ‘Als klein jongetje hoopte ik al dat het zo ver zou komen’

  In de rubriek Missie Vierde Divisie volgen we de Brabantse amateurclubs die in de eerste klasse strijden om promotie. Het belooft een zinderend seizoensslot te worden waarin Kruisland, Nemelaer en Best Vooruit allen dromen van promotie. Elke week blikken we terug én vooruit. In deze tweede aflevering: hoe een jonge spits Nemelaer in vuur en vlam zet.
  Haaren