Corin Sweegers vindt troost in de vracht aan condoleances na het overlijden van haar man Theo, te zien op de foto in de lijst rechts vooraan.
Volledig scherm
PREMIUM
Corin Sweegers vindt troost in de vracht aan condoleances na het overlijden van haar man Theo, te zien op de foto in de lijst rechts vooraan. © Jan van Eijndhoven

‘Een stomme wesp’ gaf Theo in Tilburg de doodsteek, zijn vrouw waarschuwt

TILBURG - Theo Sweegers uit Tilburg was kerngezond. Toch werden twee wespensteken kort na elkaar hem fataal. Zijn vrouw waarschuwt: onderschat zo’n allergie niet! 

 1. Tilburgse Bryan overspoeld met lovende reacties na ontvangen van emotionele brief over overleden vader

  Tilburgse Bryan overspoeld met lovende reacties na ontvangen van emotionele brief over overleden vader

  TILBURG - De Tilburgse Bryan Vreijsen heeft zeven jaar na het overlijden van zijn vader een bijzondere brief ontvangen. Afkomstig van een vrouw, bij wie zijn vader jaren geleden als klusser hielp tijdens een verhuizing. Ze moest hem nog geld betalen, maar vanwege zijn snelle overlijden door asbestkanker is dat er nooit van gekomen. En dus krijgt zoon Bryan het nu alsnog. Niet alleen de Tilburger is geëmotioneerd door die boodschap, ook op social media wordt er met veel lof gereageerd op de sympathieke actie.
 2. Een contactverbod en toch nog seks: ‘Ik trap niet meer in deze vrouw’
  PREMIUM

  Een contactver­bod en toch nog seks: ‘Ik trap niet meer in deze vrouw’

  TILBURG - Ze kunnen niet met en eigenlijk ook niet zonder elkaar leven. Want ook al heeft de ex-vriendin met succes een contactverbod afgedwongen voor de 43-jarige C.D., ze belt hem zelf op. ,,Ik heb haar verhuisd, ik heb daar geschilderd, ik heb daar drie dagen in huis gezeten", zegt de verdachte tegen de politierechter. En dat was allemaal nadat D. al vast had gezeten voor het bedreigen van zijn ex. ,,Zij stalkt mij ook.”