Fijne bankjes - niet van die betonnen exemplaren - en volwassen bomen. ,,Ik hoop dat ze bij het Frederikhof ook zo te werk gaan", zegt Stefan van Aarle.
Volledig scherm
PREMIUM
Fijne bankjes - niet van die betonnen exemplaren - en volwassen bomen. ,,Ik hoop dat ze bij het Frederikhof ook zo te werk gaan", zegt Stefan van Aarle. © Jan van Eijndhoven

Eerste ‘parkje op zakformaat’ in Tilburgse stadshart valt in de smaak: ‘Hartstikke leuk geworden’

TILBURG - Een flink aantal nieuwe bomen, zowaar niet in bakken maar in de grond. Uit een muur klatert water, verderop relaxen op deze zomerse middag mensen op de bankjes. Het nieuwe pleintje op het Stadhuisplein - ‘het pleintje bij de Primark’ - wordt gewaardeerd. ,,Het waren treurige, betonnen vierkante meters.”

  1. Tilburgse zanger Patrick Dano is succesvol zonder door te breken: ‘Ik ben nog steeds een blijvertje’
    PREMIUM
    SERIE: VOLKSZANGERS

    Tilburgse zanger Patrick Dano is succesvol zonder door te breken: ‘Ik ben nog steeds een blijvertje’

    TILBURG - Het is een merkwaardig schemergebied waarin de Tilburgse zanger Patrick Dano (45) zich ophoudt. Je zou de status van Dano, in het dagelijkse leven Patrick Huijbregts geheten, het best kunnen omschrijven als succesvol zonder door te breken. ,,Ik ben nooit aan het zoeken geweest naar de top. Ik wilde gewoon leuke liedjes brengen. Je kunt wel ’n hit scoren, maar dat moet je dan ook telkens weer kunnen overtreffen, die druk wil ik niet.”