Guus Meeuwis zingt 'Nacht' met zijn zoon Jules (9) in DWDD.
Volledig scherm
Guus Meeuwis zingt 'Nacht' met zijn zoon Jules (9) in DWDD. © Screenshot Instagram

Fans smelten van lied Jules Meeuwis (9) met vader Guus

videoTILBURG - Nog even en Jules Meeuwis gaat zijn vader Guus achterna. De 9-jarige zoon van de Tilburgse zanger stal woensdagavond al de show aan tafel bij De Wereld Draait Door. Maar net vóór de uitzending bleek de kleine Meeuwis ook te kunnen rappen. 

Of hij ambities heeft om zanger te worden, is helemaal niet bekend. Maar het begin is gemaakt. 

,,Beter dan die Kraantje Pappie zelf!", reageert ‘Kraan’ onder de Instagrampost van Guus Meeuwis. Daar staat een filmpje van de soundcheck van woensdagavond, voor de uitzending van DWDD. Vader en zoon zingen en rappen een stuk van Nacht, de 2020-versie van Het is een nacht uit 1996. Meeuwis-junior dreunt de behoorlijk lastige tekst van Kraantje Pappie moeiteloos op. ,,Prachtig‘’ en ,,Supergaaf‘’, reageren fans. 

Stiefmoeder Manon Meijers reageert apetrots en zelfs zanger Lucas Hamming noemt het ,,Geweldig!!!!‘’ 

Tijdens de uitzending bleek al dat mini-Meeuwis absoluut geen plankenkoorts heeft. Als 'manager’ van Guus vertelde hij ronduit over de plannen voor de junior-versie van Groots met een zachte G, op woensdagmiddag 10 juni in het Philips Stadion in Eindhoven. 

Bekijk hieronder de video:

  1. Voorzitter medische staf ETZ kreeg corona, maar blikt alweer vooruit: ‘We moeten de zorg nu langzaam weer normaliseren’
    PREMIUM

    Voorzitter medische staf ETZ kreeg corona, maar blikt alweer vooruit: ‘We moeten de zorg nu langzaam weer normalise­ren’

    TILBURG - Vanuit zijn slaapkamer, geveld door corona, zag de voorzitter van de medische staf van het ETZ noodgedwongen hoe snel de wereld veranderde. Inmiddels is Edo Arnoldus terug aan het werk. Tijd om wat zaken op een rijtje te zetten. ,,We zitten nog middenin de coronacrisis. Toch dringt zich nu al de vraag op wanneer we de zorg weer wat kunnen gaan normaliseren.”