Volledig scherm
PREMIUM
De kleinkinderen van de familie Liedorp uit Etten-Leur zijn bezig met hun nestkastjes © Marlies Van Iersel

Festival Steengoed in Udenhout ‘pakt keigoed uit’

UDENHOUT - De hele komende herfstvakantieweek kun je nog terecht op buitenfestival Steengoed op het nieuwe natuurterrein De Leemputten van Brabants Landschap in Udenhout. De krant nam alvast een kijkje. 

Nanny en Ron Liedorp uit Etten-Leur zijn met hun kleinkinderen Stella (8), Timme (6) en Jesse (4) naar Steengoed op de voormalige steenfabriek bij de Leemputten in Udenhout gekomen. Beide oudste kinderen zijn fanatiek bezig een vogelhuisje te timmeren. Ze zijn bepaald niet de enige die met ouders of grootouders zijn gekomen.     

  1. Malafide Oisterwijkse webshop We Love Musthaves gaat door na klachtenregen: ‘Pas na aangifte geld terug’
    PREMIUM

    Malafide Oisterwijk­se webshop We Love Musthaves gaat door na klachtenre­gen: ‘Pas na aangifte geld terug’

    OISTERWIJK - ,,We Love Musthaves zei dat ik mijn aangifte moest intrekken, anders zou ik mijn geld nooit terugkrijgen”, zegt Elisa Raats uit Herpt woensdagmiddag. Ze wachtte na een bestelling maanden op haar retourgeld van de populaire Oisterwijkse webshop en deed zoals vele woedende klanten uiteindelijk aangifte. Na een eerdere publicatie in het Brabants Dagblad over wantoestanden, kreeg de webshop toch even een webwinkelkeurmerk, maar verloor die meteen na een klachtenregen. Wat is er aan de hand met de webwinkel van honderdduizend volgers?