Volledig scherm
Het Avec-kantoor in Tilburg. © Google Maps

Finalisten van ondernemersprijs BOV-Trofee bekend

TILBURG - De drie finalisten van de BOV-Trofee zijn bekend. Op donderdag 7 november strijden Avec, First Impression en Weed Control in Theaters Tilburg om de Midden-Brabantse ondernemersprijs.

Avec zit in Tilburg en maakt creatieve producten voor winkelketens. First Impression is te vinden op bedrijventerrein T58 en maakt audiovisuele producties. Weed Control komt uit Waalwijk en is specialist in gifvrije onkruidbestrijding.

Op 7 november wordt duidelijk welke onderneming de BOV-Trofee, een initiatief van Junior Kamer Hart van Brabant, mee naar huis mag nemen. Een vakjury bepaalt de winnaar door te toetsen op het thema, financiën en de selectiecriteria. 

  1. Happy times en drugs, het valt niet altijd samen
    PREMIUM
    COLUMN PLAATS DELICT

    Happy times en drugs, het valt niet altijd samen

    Het Trimbos-Instituut publiceerde maandag een onderzoek dat buitengewoon slecht nieuws bevatte voor iedereen die pleit voor het legaliseren van xtc en andere partydrugs. Steeds meer Nederlanders belanden na drugsgebruik in het ziekenhuis, zo luidde de belangrijkste conclusie van de Monitor Drugsincidenten. In het rapport is exact te lezen hoe het komt dat een groeiend aantal drugsgebruikers op de afdeling Spoedeisende Hulp terecht komt. De xtc-pillen worden sterker, het tripmiddel ketamine (dat ook gebruikt wordt voor het verdoven van paarden) is bezig aan een opmars en het gebruik van ghb is niet te stuiten.