Foto ter illustratie
Volledig scherm
PREMIUM
Foto ter illustratie © Beeld Werkt

‘Grijze Tilburgse parkeergarages mogen gastvrijer’ en dat kost dan één miljoen euro

TILBURG - Een betere bewegwijzering, veilige looproutes voor voetgangers, meer ruimere parkeerplaatsen en met foto's aangeklede trappenhuizen. De Tilburgse parkeergarages moeten een gastvrijere uitstraling krijgen, stellen burgemeester en wethouders. Te beginnen bij de garages 013-Tivoli en Pieter Vreedeplein.

 1. Met andere horeca, park én Stadsforum voor de deur wil ‘best verstopte gebouw van Tilburg’ zich in de kijker spelen: ‘Deze kans moeten we grijpen’
  PREMIUM

  Met andere horeca, park én Stadsforum voor de deur wil ‘best verstopte gebouw van Tilburg’ zich in de kijker spelen: ‘Deze kans moeten we grijpen’

  TILBURG - Ze zitten met de locaties heel dicht opeen en vormen daardoor een sterk kunstbolwerk: de schouwburg, concertzaal, Fontys Hogeschool voor de Kunsten én Factorium. ,,Dit hebben ze in Breda niet, Den Bosch niet, Eindhoven niet. We hebben het in Tilburg wél, maar niemand kan het zien”, zegt Loek Sijbers van Factorium. En daar moet verregaande verandering in komen.
 2. Twee gewonden bij incidenten na Willem II-FC Utrecht, politie en club doen onderzoek
  Update

  Twee gewonden bij incidenten na Willem II-FC Utrecht, politie en club doen onderzoek

  TILBURG - Bij meerdere incidenten na de wedstrijd tussen Willem II en FC Utrecht zijn zondagmiddag twee supporters gewond geraakt. Dat meldt de politie. Na het duel werden in het Koning Willem II-stadion voorwerpen over en weer gegooid tussen thuissupporters en fans in het uitvak. Ook werd een supporter van de Tilburgse club geslagen en geschopt op het veld, is te zien op filmbeelden. De politie en Willem II doen onderzoek naar de incidenten.