,,Dit is een kwestie voor het bestuur van de partij.” Hans Smolders zegt de onenigheid die dit weekend ontstond over de jongerentak van de FvD slechts zijdelings te volgen.
Volledig scherm
PREMIUM
,,Dit is een kwestie voor het bestuur van de partij.” Hans Smolders zegt de onenigheid die dit weekend ontstond over de jongerentak van de FvD slechts zijdelings te volgen. © ROBIN UTRECHT

Hans Smolders kiest geen kant in onenigheid FvD over jongerentak: ‘Niet doorheen fietsen’

TILBURG - Het Tilburgse raadslid Hans Smolders - nummer tien op de lijst van Forum voor Democratie voor de Tweedekamerverkiezingen - geeft inhoudelijk geen commentaar op de ophef rond de jongerentak van de partij. 

 1. Erik moest zijn pakketten 18 kilometer verderop ophalen: ‘Er zijn 57 afhaalpunten dichterbij mijn huis’
  PREMIUM

  Erik moest zijn pakketten 18 kilometer verderop ophalen: ‘Er zijn 57 afhaalpun­ten dichterbij mijn huis’

  Een pakketje niet bezorgd, onduidelijkheid waar je levering is en een melding krijgen dat je niet thuis bent, terwijl je de hele dag wacht op een pakketje: het afgelopen jaar is het aantal klachten over pakketbezorgers flink toegenomen. Zo ook bij PostNL. Erik Vromans (35) uit Tilburg weet er alles van. Door een onverschillige bezorger werden zijn pakketten niet thuis bezorgd en zelfs 18 kilometer verder afgeleverd bij een pakketpunt.
 1. Vrouw gooit kinderen uit brandend gebouw in Istanboel
  Play

  Vrouw gooit kinderen uit brandend gebouw in Istanboel

 2. Trainer PSV optimistisch over wedstrijd tegen Ajax: 'Ik verwacht een open wedstrijd'
  Play

  Trainer PSV optimis­tisch over wedstrijd tegen Ajax: 'Ik verwacht een open wed­strijd'