Cas van Dijck van hoveniersbedrijf Van Dijck Werken in Haghorst bij zijn schuur. De jonge ondernemer wil graag verhuizen naar een grotere bedrijfslocatie maar moet lang wachten op medewerking van de gemeente.
Volledig scherm
PREMIUM
Cas van Dijck van hoveniersbedrijf Van Dijck Werken in Haghorst bij zijn schuur. De jonge ondernemer wil graag verhuizen naar een grotere bedrijfslocatie maar moet lang wachten op medewerking van de gemeente. © Jeroen Verhelst

Hilvarenbeek laat ambitieuze ondernemers wachten

HILVARENBEEK - Ondernemers en burgers in Hilvarenbeek met nieuwe initiatieven moeten soms meer dan een half jaar wachten voordat hun aanvraag in behandeling wordt genomen. Zo moet hovenier Cas van Dijck minimaal een half jaar op groen licht wachten voor zijn verhuisplannen.

Hij begon zijn hoveniersbedrijf Van Dijck Werken vanuit de schuur van ouders, maar na 4,5 jaar hard werken is Cas van Dijck uit Haghorst toe aan de volgende stap. Een eigen bedrijfslocatie dus. Hij heeft ook een mooie plek op het oog waar Van Dijck Werken verder kan groeien. ,,Op deze locatie kan ik mijn materieel en machines opslaan”, vertelt de jonge Haghorstenaar. ,,Ik kan daar ook beter uit de voeten met de op- en overslag van zand, groenafval en straatwerk.”