Tis carnaval in Tilburg. Pieken mag weer, maar ondertussen krimpt de lever ineen bij het eerste spatje bier en zijn de uit graniet gehouwen polonaise-spieren vervallen tot weke deegslierten. Hoe te overleven? De experts aan het woord.
Volledig scherm
PREMIUM
Tis carnaval in Tilburg. Pieken mag weer, maar ondertussen krimpt de lever ineen bij het eerste spatje bier en zijn de uit graniet gehouwen polonaise-spieren vervallen tot weke deegslierten. Hoe te overleven? De experts aan het woord. © Pix4Profs / Jules van Iperen

Hoe overleef je in godsnaam carnaval? ‘Magnesium tegen de spierpijn en geen enkel bittergarnituurtje afslaan’

TILBURG - Het wordt pompen of verzuipen, na twee jaar zonder carnaval worden we in het diepe geworpen. Hossen, slempen en de polonaise: niet tot 22.00 uur, niet tot 01.00 uur maar 04.00. Met amper nog feestervaring in de vingers. Hoe overleef je dit volgens de experts?