Hilvarenbeek scoort hoog op de lijst van duurzame gemeenten die aan het belang van toekomstige generaties denken. In 2014 namen kinderen van de nieuwe school in de Gelderakkers zelf de schop ter hand.
Volledig scherm
PREMIUM
Hilvarenbeek scoort hoog op de lijst van duurzame gemeenten die aan het belang van toekomstige generaties denken. In 2014 namen kinderen van de nieuwe school in de Gelderakkers zelf de schop ter hand. © Marie-Thérèse Kierkels / PVE (archief)

Hoge plek voor Hilvarenbeek op lijst van duurzame gemeenten, veeg uit de pan voor Oisterwijk

HILVARENBEEK - Hilvarenbeek is de duurzaamste gemeente van Midden-Brabant. Dat valt op te maken uit de Nationale Monitor Duurzame Gemeenten, zoals opgesteld door het in Tilburg gevestigde onderzoeksinstituut PON & Telos.

  1. Mijn moeder (75) slikt al jaren elke dag vijftien pillen, zijn die echt allemaal nodig?
    lezersvraag

    Mijn moeder (75) slikt al jaren elke dag vijftien pillen, zijn die echt allemaal nodig?

    Passen de medicijnen die je slikt nog wel bij jou? Want van sommige neemt de werking af, of er zijn pillen gekomen met minder bijwerkingen. Als je je zorgen maakt om je vader of moeder dan kan het zeker geen kwaad om de medicatie met je apotheker of huisarts te bekijken, zegt apotheker Sander van den Bogert. In deze rubriek beantwoorden onze deskundigen elke week een lezersvraag over relaties, gezondheid, voeding en andere onderwerpen.