Ko Hamelink en Gon Boers op de Hoge Zij. HOI Werkt had als een van de verkiezingspunten in 2018 dat de Hoge Zij autovrij moest worden. Dat is tot nu toe niet gelukt.
Volledig scherm
PREMIUM
Ko Hamelink en Gon Boers op de Hoge Zij. HOI Werkt had als een van de verkiezingspunten in 2018 dat de Hoge Zij autovrij moest worden. Dat is tot nu toe niet gelukt. © Pix4Profs / Joris Buijs

HOI Werkt weet maar liefst vijftig kandidaten te strikken voor verkiezingen: wat maakt hen zo aantrekkelijk?

HILVARENBEEK - Het lukt twee partijen in Hilvarenbeek niet om voldoende kandidaten te vinden voor hun verkiezingslijst. HOI Werkt weet maar liefst vijftig kandidaten te vinden. Waarom lukt het hen wel wat anderen niet klaarspelen? Het antwoord draait om positivisme. 

  1. Beekse Bergen slaat een nieuwe weg in: ‘Je kunt je hier een week lang fulltime vermaken’
    PREMIUM
    met video

    Beekse Bergen slaat een nieuwe weg in: ‘Je kunt je hier een week lang fulltime vermaken’

    HILVARENBEEK - Straks ga je niet meer naar Speelland, het Safaripark of een van de vakantieparken van de Beekse Bergen, je gaat naar Beekse Bergen. Punt. Dat klinkt heel logisch, maar dat is het niet. ,,Daar hebben we heel lang over nagedacht. Het brengt enorme investeringen met zich mee”, weet Leentje Lips, directeur van Beekse Bergen. De opening van het centrumgebouw Ganvie Village op het vakantiepark is gelijk de start voor deze nieuwe strategie.