Een Schotse hooglander knuffelt met haar pasgeboren kalfje. Hoewel ze er aaibaar uitzien, is het belangrijk om toch ruime afstand te houden.
Volledig scherm
PREMIUM
Een Schotse hooglander knuffelt met haar pasgeboren kalfje. Hoewel ze er aaibaar uitzien, is het belangrijk om toch ruime afstand te houden. © Jules van Iperen/Pix4Profs

Hooglander-kalfjes in Huis ter Heide zien eruit om te knuffelen: ‘Maar niet doen, hou afstand’

LOON OP ZAND – Het broedseizoen is begonnen en dat betekent dat Huis ter Heide in een heuse kraamkamer is veranderd. De Schotse hooglanders grazen er samen met hun pasgeboren wollige kalfjes rond in het natuurgebied met vennen.

  1. Willem II heeft defensieve zorgen, Robbemond en Hornkamp kijken uit naar kolkend gekkenhuis: ‘Het gaat hier ontploffen’
    PREMIUM

    Willem II heeft defensieve zorgen, Robbemond en Hornkamp kijken uit naar kolkend gekkenhuis: ‘Het gaat hier ontploffen’

    Het lijkt erop dat Willem II het in de play-offwedstrijd tegen VVV-Venlo moet doen zonder Wessel Dammers. Voor meerdere van zijn defensieve collega's wordt het een race tegen de klok, maar hun meespelen is zeker nog niet uitgesloten. Ondertussen kijken trainer Reinier Robbemond en spits Jizz Hornkamp uit naar de ‘do or die-wedstrijd’ in een kolkend stadion.
    Tilburg