Volledig scherm
Foto ter illustratie © Thinkstock

Huis beschoten in Tilburg: bewoonster blijft ongedeerd

TILBURG - Er is zondagavond geschoten op een woning in Tilburg. Dat laat de politie maandag weten. Het gaat om een huis aan de H. Berkvensstraat. 

Rond 19.20 uur vuurde de schutter een of meerdere schoten af op de woning. Er raakte niemand gewond.

Vermoedelijk gaat het om een conflict in de relationele sfeer. De bewoonster van het beschoten huis heeft aangifte gedaan.  Ze was thuis op het moment van de schietpartij. In de muur was een kogelgat te zien en er lag een huls op de grond. De recherche doet onderzoek. 

De schutter is nog niet gevonden. Wel werd zondagavond rond 21.45 uur een 31-jarige Tilburger opgepakt op de Lage Witsiebaan. Hij is mogelijk betrokken bij het voorval.

  1. Belastingdienst int duizenden euro's bij verkeerscontrole in Tilburg, motorrijder gaat door het lint

    Belasting­dienst int duizenden euro's bij verkeers­con­tro­le in Tilburg, motorrij­der gaat door het lint

    TILBURG - Bij een verkeerscontrole op Ringbaan Zuid in Tilburg heeft de Belastingdienst dinsdag twaalf auto's in beslag genomen en circa 10.000 euro geïnd. Eén automobilist kreeg een naheffing op de Belasting op Personenauto's en Motorrijwielen van 30.000 euro. Zijn voertuig was voorzien van een zogenoemd grijs kenteken, echter was de constructie van het voertuig aangepast. De automobilist had hiervoor al een keer eerder een stevige naheffing gehad.