In Tilburg lijken de huren in vergelijking met andere steden mee te vallen. Amsterdam is nog altijd de duurste stad om te wonen.
Volledig scherm
PREMIUM
In Tilburg lijken de huren in vergelijking met andere steden mee te vallen. Amsterdam is nog altijd de duurste stad om te wonen. © Jan van Eijndhoven

Huurprijzen vrije sector hoger dan ooit, maar in Tilburg daalt het juist

TILBURG - De prijs voor een huurwoning in de vrije sector is door heel het land fors gestegen, behalve in Tilburg en Nijmegen. Daar nam de prijs juist af. In Nijmegen met 0,7 procent en in Tilburg zelfs met 4,3 procent. Dat blijkt uit cijfers van woningplatform Pararius. 

  1. Beekse Bergen slaat een nieuwe weg in: ‘Je kunt je hier een week lang fulltime vermaken’
    PREMIUM
    met video

    Beekse Bergen slaat een nieuwe weg in: ‘Je kunt je hier een week lang fulltime vermaken’

    HILVARENBEEK - Straks ga je niet meer naar Speelland, het Safaripark of een van de vakantieparken van de Beekse Bergen, je gaat naar Beekse Bergen. Punt. Dat klinkt heel logisch, maar dat is het niet. ,,Daar hebben we heel lang over nagedacht. Het brengt enorme investeringen met zich mee”, weet Leentje Lips, directeur van Beekse Bergen. De opening van het centrumgebouw Ganvie Village op het vakantiepark is gelijk de start voor deze nieuwe strategie.