Slechts twee mensen uit twee verschillende huishoudens samen aan tafel. Natuurlijk moet je ergens beginnen, zeggen verschillende ondernemers, 'maar dit is wel heel schamel’.
Volledig scherm
PREMIUM
Slechts twee mensen uit twee verschillende huishoudens samen aan tafel. Natuurlijk moet je ergens beginnen, zeggen verschillende ondernemers, 'maar dit is wel heel schamel’. © Pix4Profs/Peter Braakmann

‘Kafka op het terras’, ‘halfslachtig’: veel horecabazen gooien terras wel open, maar hebben er bitter weinig aan

TILBURG - De terrassen van kroegen en restaurants mogen volgende week woensdag open, dat is ‘leuk voor de publieke opinie’, maar veel horecaondernemers in Tilburg en omgeving hebben er bitter weinig aan. ,,Ik ben euforisch dat ik weer een dienblad vast mag houden, maar mijn ondernemershart huilt.”  

  1. Silk Road in Tilburg heeft passie voor zinderende kruidenmengsels
    PREMIUM

    Silk Road in Tilburg heeft passie voor zinderende kruiden­meng­sels

    TILBURG - De zijderoute is de benaming voor een eeuwenoud netwerk van handelsroutes tussen het oude China en het Romeinse rijk. Naast zijde werden er onder andere ook diamanten, vruchten, thee en specerijen vervoerd. Niet alleen werd er handel uitgewisseld maar ook kennis van verschillende culturen en culinaire verscheidenheid. Bij restaurant Silk Road aan de Heuvelring in Tilburg worden allerhande gerechten uit de zijderoute geserveerd. Score: 7,8.