Volledig scherm
PREMIUM
De collectie facturen die de Stichting Reprorecht aan Kinderopvang Kid heeft gestuurd is inmiddels indrukwekkend te noemen. De Dongense opvang heeft nog helemaal niets betaald en is ook niet van plan om dat alsnog te gaan doen. © Freek de Swart

Kinderopvang in Dongen betaalt al 16 jaar facturen voor kopieerheffing niet: ‘Er gebeurt toch niets’

DONGEN - Net als veel bedrijven ontvangt Kinderopvang Kid Kindercentra uit Dongen sinds 2003 rekeningen van Stichting Reprorecht. In tegenstelling tot veel andere firma's weigert Kid echter pertinent en principieel de facturen af te rekenen. ,,Als je niets betaalt gebeurt er niets."

De verzameling brieven van Stichting Reprorecht aan Kinderopvang Kid passen inmiddels amper meer in een ordner. Veel meer dan stof verzamelen doet de map met rekeningen, pre-incasso's en uitlegbrieven over inlogcodes echter niet.

  1. Nieuwe zoektocht naar lichamen verzetsstrijders in duinen bij Udenhout is vruchteloos

    Nieuwe zoektocht naar lichamen verzets­strij­ders in duinen bij Udenhout is vruchte­loos

    UDENHOUT - Een nieuwe zoekactie naar de lichamen van 14 verzetsstrijders in de Loonse en Drunense Duinen heeft maandag geen resultaat opgeleverd. De Bergings- en Identificatie Dienst van de Koninklijke Landmacht voerde grondonderzoek uit op een plek nabij het herdenkingsmonument voor de mannen, dichtbij restaurant Bosch en Duin. Er werden geen stoffelijke overschotten gevonden. Dat laat de gemeente Heusden weten.