Mr. Frank Visser (met pet) krijgt uitleg in de Lombardijenlaan.
Volledig scherm
Mr. Frank Visser (met pet) krijgt uitleg in de Lombardijenlaan. © Jan van Eijndhoven

Kwestie 'ziekmakende bomen’ in Tilburg donderdagavond op tv

TILBURG - Het tv-programma Mr. Frank Visser Rijdt Visite zendt donderdagavond de aflevering uit die het eind januari in het Tilburgse stadsdeel Reeshof maakte. De volgens bewoners ‘ziekmakende en overlast gevende’ bomen in de Lombardijenlaan staan daarin centraal. 

Bewoner Kees van Son riep de hulp van de voormalige rijdende rechter in, omdat de mensen in de straat maar niet verder komen in hun strijd. Hun inzet is het rooien van 39 zwarte elzen. Ten overstaan van Visser somden meerdere bewoners in Van Sons huiskamer alle redenen op waarom dat zou moeten gebeuren. 

Tijdens de opnames was al duidelijk dat ook Frank Visser voor de bewoners nog weinig mogelijkheden ziet hun gelijk te halen. 

De uitzending is om 21.30 uur op SBS6.

  1. Edwin Janssens (81) uit Biest-Houtakker ontwaakte in Chili uit coma en werd zo nationale beroemdheid
    PREMIUM

    Edwin Janssens (81) uit Biest-Houtak­ker ontwaakte in Chili uit coma en werd zo nationale beroemd­heid

    BIEST-HOUTAKKER/TILBURG - Besmet raken met het coronavirus aan de ­andere kant van de oceaan, op een smalle, harde brancard in een privévliegtuig terugkeren naar huis en in Chili uitgroeien tot een nationale bekendheid. Het overkwam de 81-jarige Edwin Janssens uit Biest-Houtakker, maar heel veel weet hij er zelf niet meer van. Twintig dagen lag hij in coma. ,,Het voelde alsof ik een halfuur lag te pitten.”