Zo gaat Landgoed 't Lot, in het buitengebied van Moergestel, er niet langer uitzien. Voor statige landhuizen blijkt geen makrt te zijn.
Volledig scherm
Zo gaat Landgoed 't Lot, in het buitengebied van Moergestel, er niet langer uitzien. Voor statige landhuizen blijkt geen makrt te zijn. © Honders & Alting Makelaars

Landgoed 't Lot gooit na 18 jaar statige landhuizen overboord: geen markt voor in Moergestel

MOERGESTEL - Voor statige landhuizen, ver weg van de bebouwde kom, blijkt het lastig kopers te vinden. Dat is de ervaring van de projectontwikkelaars achter Landgoed 't Lot, in het buitengebied van Moergestel. Ze gooien het, na 18 jaar leuren met vier percelen van een klein miljoen, dan ook over een andere boeg.

 1. Glitterjurkje over? Kettingkledingruil in Tilburg zorgt voor een nieuw thuis
  PREMIUM

  Glitter­jurk­je over? Kettingkle­ding­ruil in Tilburg zorgt voor een nieuw thuis

  TILBURG - Duurzaam shoppen én meteen je buurt leren kennen. Het kan met kettingkledingruil. Ruim 150 vintage kleding-liefhebbers in Tilburg hebben zich er inmiddels bij aangesloten. Het concept: 15 tassen vol tweedehands kleding breng je zelf van deelnemer naar deelnemer. Je haalt eruit wat je mooi vindt en stopt er kleding in die je niet meer draagt. Wél alleen schone en goed onderhouden kledingstukken.
 2. Klimbos bij De Reuselhoeve moet ‘plots’ dicht: ‘Dit coronabeleid is wel heel verwarrend’
  PREMIUM

  Klimbos bij De Reuselhoe­ve moet ‘plots’ dicht: ‘Dit coronabe­leid is wel heel verwarrend’

  MOERGESTEL - Het klimbos bij De Reuselhoeve in Moergestel is tijdelijk gesloten op last van de Veiligheidsregio. Volgens haar is de activiteit in strijd met de huidige corona-voorschriften. Eigenaar Guus Mulders is stomverbaasd. ,,Het klimparcours is al een tijd zonder problemen open, en dan plots deze mededeling.” Kanovaren bij de Reuselhoeve kan overigens nog wel. Ook het terras mag gewoon open.
 1. Aangename temperaturen, maar wel veel buien
  Play

  Aangename temperatu­ren, maar wel veel buien

 2. Monique en Peter verzamelen Heiligenbeelden: 'Ik wist niet dat we hier zo gelukkig van konden worden'
  Play

  Monique en Peter verzamelen Heiligen­beel­den: 'Ik wist niet dat we hier zo gelukkig van konden worden'