Zo gaat Landgoed 't Lot, in het buitengebied van Moergestel, er niet langer uitzien. Voor statige landhuizen blijkt geen makrt te zijn.
Volledig scherm
Zo gaat Landgoed 't Lot, in het buitengebied van Moergestel, er niet langer uitzien. Voor statige landhuizen blijkt geen makrt te zijn. © Honders & Alting Makelaars

Landgoed 't Lot gooit na 18 jaar statige landhuizen overboord: geen markt voor in Moergestel

MOERGESTEL - Voor statige landhuizen, ver weg van de bebouwde kom, blijkt het lastig kopers te vinden. Dat is de ervaring van de projectontwikkelaars achter Landgoed 't Lot, in het buitengebied van Moergestel. Ze gooien het, na 18 jaar leuren met vier percelen van een klein miljoen, dan ook over een andere boeg.

 1. Proef van Luchtmacht geslaagd, Haghorst heeft minder last van helikopters

  Proef van Luchtmacht geslaagd, Haghorst heeft minder last van helikop­ters

  HAGHORST - De ramen van de huizen in Haghorst rammelen niet meer als de helikopters van het Defensie Helikopter Commando (DHC) overvliegen. Na een proef van negen maanden met een iets andere vliegroute, gaan de Chinooks en andere helikopters voortaan via de noordkant van Haghorst van Gilze en Rijen richting Oirschot. Een geslaagde proef, vindt ook de Coöperatie Haghorst. ,,Meer was niet haalbaar", zegt voorzitter Wim Blankers.
 1. Tuincentra teleurgesteld na persconferentie: 'Twee mensen op 10.000 vierkante meter is niks'
  Play

  Tuincentra teleurge­steld na persconfe­ren­tie: 'Twee mensen op 10.000 vierkante meter is niks'

 2. Oldtimers opknappen populair in coronatijd: 'Het is autorijden met een gebruiksaanwijzing'
  Play

  Oldtimers opknappen populair in coronatijd: 'Het is autorijden met een gebruiks­aan­wij­zing'