Volledig scherm
De politie onderzocht waardoor het ongeluk kon gebeuren. © Jack Brekelmans

Man overlijdt na onwelwording op Bredaseweg in Tilburg

TILBURG - Op de Bredaseweg in Tilburg is zaterdagmiddag een man overleden. Hij werd tijdens het rijden onwel in zijn bedrijfswagen, waardoor de bus tegen een lantaarnpaal reed. 

Vlak na de lantaarnpaal kwam de wagen tot stilstand. Het voertuig had slechts lichte schade, maar de bestuurder was er ernstig aan toe. Omstanders en hulpdiensten hebben geprobeerd hem te reanimeren, maar dat mocht niet baten. 

Omdat aanvankelijk niet helemaal duidelijk was of de man voor of na de botsing onwel was geworden, deed de politie onderzoek. Een schouwarts stelde later op de middag vast dat hij een natuurlijk dood was gestorven. 

Het ongeluk gebeurde om 15.15 uur op het stuk van de Bredaseweg waar 70 kilometer per uur gereden mag worden. Het politieonderzoek duurde vervolgens nog een paar uur. Daardoor werd de weg tussen de Burgemeester Letschertweg en de Reeshofweg afgesloten. Rond 17.30 uur ging de weg weer open. 

Volledig scherm
De bestelbus had slechts lichte schade, door de aanrijding met een lantaarnpaal. © Jack Brekelmans
  1. Twee overvallen op horecazaken binnen 10 minuten tijd in Tilburg, vermoedelijk schot gelost
    VIDEO

    Twee overvallen op horecaza­ken binnen 10 minuten tijd in Tilburg, vermoede­lijk schot gelost

    TILBURG - In Tilburg zijn vrijdagavond even voor 21.30 uur binnen 10 minuten tijd twee overvallen gepleegd op horecagelegenheden. Chinees afhaalrestaurant Ho-Ho aan het Pieter Postplein en een cafetaria De Vriendschap aan de Goirkestraat zijn overvallen. Aan het Pieter Postplein zou een keer in de lucht zijn geschoten. Het is nog niet duidelijk of het om een of meerdere daders gaat. Dat meldt de politie.