Volledig scherm
Stockbd politie 112. Foto: Eldrige Pentury © Eldrige Pentury

Man scheurt met 123 kilometer per uur over 50 kilometer-weg in Tilburg

TILBURG - Een 36-jarige man uit Puttershoek die in de nacht van zaterdag op zondag met een veel te hoge snelheid over de Midden-Brabantweg in Tilburg reed, is zijn rijbewijs kwijtgeraakt. Dat meldt de politie op Twitter.

De man reed 123 kilometer per uur op een weg waar een maximum snelheid van 50 kilometer per uur geldt. Hij werd betrapt tijdens een lasercontrole. Zijn rijbewijs is ingevorderd en hij krijgt een proces-verbaal.

  1. Apple dwarsboomt Tilburgers Strijbos & Van Rijswijk
    PREMIUM

    Apple dwarsboomt Tilburgers Strijbos & Van Rijswijk

    TERSCHELLING/TILBURG - De Tilburgse componisten Jeroen Strijbos en Rob van Rijswijk speelden de afgelopen tien dagen de voorstelling ‘Technostalgia’ tijdens Oerol op Terschelling. Maar dat was zeker geen appeltje-eitje. De componisten werkten in deze openluchtvoorstelling met een zelf ontwikkelde app en een GPS-navigatie. Maar door een update van Apple en een aanpassing in dat systeem dreigde de voorstelling de mist in te gaan. Dat zou de twee Tilburgers een schadepost van 60.000 euro hebben opgeleverd door gemiste recettes, met een faillissement als gevolg. De fout in Apple is door medewerkers van Strijbos & Van Rijswijk zelf ontdekt.