Volledig scherm
Insluiper wordt aangehouden door politie. © Politie Tilburg-centrum

Man sluipt atelier in Tilburg binnen en valt in slaap op matras

TILBURG - Een 23-jarige man liet zich zaterdag wel erg makkelijk oppakken nadat hij een atelier in Tilburg was binnengeslopen. De man lag daar 's ochtends nog te slapen. 

De eigenaren van een voormalige kerk aan de Hoefstraat hadden rond 09.35 uur 's ochtends ontdekt dat iemand het pand was binnengeslopen. Hij lag daar te slapen. De politie werd gebeld en ze kwamen op de melding af. 

In het atelier lagen spullen die niet van de pandeigenaren waren. Er was een greep gedaan uit de koelkast, kasten waren geopend en er leken enkele spullen klaar te staan om mee te nemen. 

De verdachte werd op een bovenverdieping aangetroffen. Het gaat om een 23-jarige man zonder vaste woon -of verblijfplaats. De verleiding van het bed kon hij blijkbaar niet meer weerstaan. Daar is hij op in slaap gevallen. Hij is aangehouden en er wordt onderzocht hoe hij binnen is gekomen. 

  1. Malafide Oisterwijkse webshop We Love Musthaves gaat door na klachtenregen: ‘Pas na aangifte geld terug’
    PREMIUM

    Malafide Oisterwijk­se webshop We Love Musthaves gaat door na klachtenre­gen: ‘Pas na aangifte geld terug’

    OISTERWIJK - ,,We Love Musthaves zei dat ik mijn aangifte moest intrekken, anders zou ik mijn geld nooit terugkrijgen”, zegt Elisa Raats uit Herpt woensdagmiddag. Ze wachtte na een bestelling maanden op haar retourgeld van de populaire Oisterwijkse webshop en deed zoals vele woedende klanten uiteindelijk aangifte. Na een eerdere publicatie in het Brabants Dagblad over wantoestanden, kreeg de webshop toch even een webwinkelkeurmerk, maar verloor die meteen na een klachtenregen. Wat is er aan de hand met de webwinkel van honderdduizend volgers?