Volledig scherm
Met bloemen beschilderde VW-bus gestolen in Tilburg © Stefanie Swaving

Met bloemen beschilderde VW-bus gestolen in Tilburg

TILBURG - Ze beschilderde hem helemaal zelf met bloemen tot een echte hippie-bus en nou is de Volkswagenbus gestolen. Stefanie Swaving uit Tilburg ontdekte dinsdagochtend dat haar geliefde camper voor de deur van haar huis aan de Rembrandtstraat is weggehaald.

,,Ik heb meteen aangifte gedaan, maar daarmee heb je de bus natuurlijk niet mee terug. Op Facebook staan al de nodige berichten en van een vrachtwagenchauffeur kreeg ik een bericht dat hij de bus op een aanhanger richting Parijs had gezien. Samen met nog een andere Volkswagenbus.’’

Stefanie hoopt dat andere mensen de bus ook zien en de politie waarschuwen. Het kenteken is LN-24-LX.

Volledig scherm
Met bloemen beschilderde VW-bus gestolen in Tilburg © Stefanie Swaving
  1. Lotte en Niels uit Udenhout zijn ambassadeurs van Redhead Days

    Lotte en Niels uit Udenhout zijn ambassa­deurs van Redhead Days

    TILBURG/UDENHOUT - Redhead Days heeft zo’n honderd roodharige ambassadeurs in de stad. Lotte (5) en Niels (4) Smits uit Udenhout horen tot dat selecte gezelschap. Lotte heeft licht rood haar, met soms een blonde lok, haar broertje Niels heeft feller rood haar. ,,Nee, ik word nooit gepest”, zegt Lotte. ,,Kinderen op school vinden mijn haren mooi, dat zeggen ze vaak.” Lotte heeft posters van Redhead Days op school op het prikbord gehangen en dat trok bekijks.