Volledig scherm
De Grote Baan in Ravels. © Google Streetview

Met de auto naar Turnhout? Pas op: weg vanuit Tilburg dicht in laatste weekend juni

RAVELS - Wie vanuit Nederland in het laatste weekend van juni met de auto naar Turnhout wil, moet omrijden. Ter hoogte van Ravels is de Grote Baan (de N12) in zijn geheel afgesloten van vrijdagavond 28 juni 20.00 uur tot zondagavond 30 juni 18.00 uur.

Dat heeft de gemeente Ravels bekend gemaakt. De afsluiting is nodig voor asfalteringswerkzaamheden in het centrum van Ravels, tussen de brug over het kanaal en de kruising met de Raaftuinweg (waar je Ravels vanuit de Nederlandse kant binnenrijdt).

Voor doorgaand verkeer wordt een omleiding ingesteld via Weelde Station (N119 en Geeneinde). Wie op de fiets richting België wil heeft geen last, de fietspaden blijven tijdens de wegwerkzaamheden gewoon toegankelijk.

  1. Happy times en drugs, het valt niet altijd samen
    PREMIUM
    COLUMN PLAATS DELICT

    Happy times en drugs, het valt niet altijd samen

    Het Trimbos-Instituut publiceerde maandag een onderzoek dat buitengewoon slecht nieuws bevatte voor iedereen die pleit voor het legaliseren van xtc en andere partydrugs. Steeds meer Nederlanders belanden na drugsgebruik in het ziekenhuis, zo luidde de belangrijkste conclusie van de Monitor Drugsincidenten. In het rapport is exact te lezen hoe het komt dat een groeiend aantal drugsgebruikers op de afdeling Spoedeisende Hulp terecht komt. De xtc-pillen worden sterker, het tripmiddel ketamine (dat ook gebruikt wordt voor het verdoven van paarden) is bezig aan een opmars en het gebruik van ghb is niet te stuiten.