In juli en augustus leverde deze situatie 3959 boetes op. Inmiddels hebben zo’n 215 mensen zich bij de Rechtswinkel Tilburg gemeld om bezwaar te maken.
Volledig scherm
PREMIUM
In juli en augustus leverde deze situatie 3959 boetes op. Inmiddels hebben zo’n 215 mensen zich bij de Rechtswinkel Tilburg gemeld om bezwaar te maken. © Jan van Eijndhoven

Na duizenden boetes krijgt autoluwe Nieuwlandstraat drempel en andere bestrating

TILBURG - Met een drempel en andere bestrating wil de gemeente nog dit jaar duidelijker maken dat de Nieuwlandstraat toch echt autoluw is. Het stukje Tilburg was de afgelopen maanden ‘goed’ voor een dikke stapel boetes. In twee maanden tijd kregen bijna vierduizend mensen een prent.

  1. Milos knipt alle elektrische kabels kapot in zijn huurhuis: ‘Ik ben gezond in mijn hoofd’
    PREMIUM

    Milos knipt alle elektri­sche kabels kapot in zijn huurhuis: ‘Ik ben gezond in mijn hoofd’

    BREDA/TILBURG - Jazeker heeft Milos K. (46) een psychiater, bevestigt de verdachte op de vraag van de politierechter in Breda. ,,Mijn psychiater was meneer Karadzic. Hij is op dit moment aangehouden.” Of hij verwijst naar de oud-president van de Bosnische Serviërs is niet helemaal zeker, maar het lijkt er wel op. K. laat weten ook de ontwerper van de Europese vlag te zijn, parlementslid en hij werkt nog steeds voor de NASA. ,,Ik ben gezond in mijn hoofd. Ik ben teleurgesteld hoe ik hier word behandeld.”