Volledig scherm
Roze Maandag (archiefbeeld) © Beeld werkt

NS haalt alles uit de kast op Roze Maandag

TILBURG - Roze maandag begint 22 juli voor kermisgangers die met de trein komen al op het NS Station Tilburg. Een speciaal informatiepunt, dragqueens en een dj moeten arriverende treinreizigers meteen in goede sferen brengen. Ook rijden er nachttreinen, zo meldt de NS.

Het feest begint maandag om 11.30 uur op het station. Een dj draait op het voorplein, waar iedereen op de foto kan met dragqueens die daar paraderen. De Albert Heijn To Go wordt Albert Heijn To Gay, de kiosk verkoopt regenbooglolly's en NS-medewerkers met een roze feestuitdossing wijzen reizigers de weg.

De VVV Tilburg is de hele dag op het station aanwezig om reizigers te vertellen waar de feestjes zijn en voor wie zijn outfit nog wat wil pimpen is er gelegenheid om de laatste roze aankopen te doen.

Om 12.30 uur vertrekt vanaf het NS Station Tilburg de PrideWalk richting het kermisterrein. 

Special guest

Speciale gast op Roze Maandag is dragqueen Kassandra Rich, het alter ego van NS-servicemedewerker en oud-conducteur Michel, die speciaal voor de gelegenheid afreist uit Enkhuizen. 

Nachttreinen

De nachttreinen rijden vanuit Tilburg naar de eindpunten Rotterdam Centraal, Utrecht Centraal en Eindhoven. De laatste treinen vertrekken omstreeks 02.30 uur.

De NS verwijst reizigers naar de routeplanner op NS.nl of op de NS-app voor alle reisinformatie.