Volledig scherm
Claassen Logistics © Google Streetview

Ondernemersprijs BORT in Tilburg gaat naar Claassen Logistics

TILBURG - Claassen Logistics is dit jaar de winnaar van de BORT Prijs, een prijs voor goed ondernemerschap in Tilburg. De prijs is woensdag uitgereikt door wethouder Berend de Vries. 

De jury koos het sterk groeiende Claassen Logistics uit drie genomineerde bedrijven. Doorslaggevend waren de maatschappelijke betrokkenheid, bevlogenheid en verbondenheid met Tilburg van de ondernemer achter het bedrijf, Florent Claassen. Hij heeft bedrijf uitgebouwd tot een voorbeeldonderneming voor anderen, stelt de jury. 

De twee andere genomineerden waren de ART Group, de enige overgebleven gereedschapsmakerij in de stad, en LAN Handling Technologies, toeleverancier van handling-systemen voor de voedingsindustrie. 

De BORT Prijs wordt jaarlijks toegekend door de federatie van ondernemers BORT. Die bestaat uit netwerkorganisatie voor dienstverleners Top013, Bedrijvenpark Enschot en de Vitaal Verenigingen Het Laar, Kanaalzone, Katsbogten, Kraaiven, Loven, Vossenberg en Vossenberg West II.

  1. Betogers leggen vliegveld Barcelona plat: ‘We konden niet eens in de buurt komen’

    Betogers leggen vliegveld Barcelona plat: ‘We konden niet eens in de buurt komen’

    TILBURG/BEGUR - De uitspraak van het Spaanse Hooggerechtshof leidde maandag tot hevige protesten in Spanje. Betogers hebben de wegen naar het Internationale vliegveld El Prat in Barcelona platgelegd en inmiddels zijn duizenden betogers onderweg naar het het Madrileense vliegveld Barajas-Adolfo Suárez om hetzelfde te doen. Boy Hulsteijn wilde na een reünie met zijn Brabantse familie aan de Costa Brava maandagavond terug naar Amsterdam, maar dit werd hem onmogelijk gemaakt. ,,We dachten dat het wel mee zou vallen, maar de hele pleuris is ontketend.”