Reeshofbos: bewonersprotest tegen bomenkap.
Volledig scherm
PREMIUM
Reeshofbos: bewonersprotest tegen bomenkap. © Hein Eikenaar/BD

Onrust in het Reeshofbos: oranje stippen worden groene stippen

TILBURG - Oranje stippen op bomen, die deels weer groen overgespoten worden. Wat is er aan de hand in het Reeshofbos? De gemoederen liepen op, de gemeente spreekt van een ‘vervelend misverstand’.

In het Reeshofbos wijst Max Verhoeven een op het oog gezonde kaarsrechte Hollandse eik aan. Er staat een oranje stip op, die deels overgespoten is met groen. Daarnaast staat een kleine kromme eik zonder ‘kleurtje’. ,,Waarom moet die grote eik om en laten ze de andere staan?”, vraagt de Reeshofbewoner zich af.

  1. Voorzitter medische staf ETZ kreeg corona, maar blikt alweer vooruit: ‘We moeten de zorg nu langzaam weer normaliseren’
    PREMIUM

    Voorzitter medische staf ETZ kreeg corona, maar blikt alweer vooruit: ‘We moeten de zorg nu langzaam weer normalise­ren’

    TILBURG - Vanuit zijn slaapkamer, geveld door corona, zag de voorzitter van de medische staf van het ETZ noodgedwongen hoe snel de wereld veranderde. Inmiddels is Edo Arnoldus terug aan het werk. Tijd om wat zaken op een rijtje te zetten. ,,We zitten nog middenin de coronacrisis. Toch dringt zich nu al de vraag op wanneer we de zorg weer wat kunnen gaan normaliseren.”