Een beeld van Draaimolen Festival in 2019 op het MOB-terrein.
Volledig scherm
PREMIUM
Een beeld van Draaimolen Festival in 2019 op het MOB-terrein. © Pix4Profs/ Ramon Mangold

Ontsluitingsweg Kraaiven langs MOB-complex roept vragen op over gebruik als festivalterrein

TILBURG - D66, GroenLinks en PvdA hebben het college om opheldering gevraagd over de plannen voor een nieuwe ontsluitingsweg voor bedrijventerrein Kraaiven. Die zou deels over het MOB-terrein lopen.

 1. Intents als reünie voor barpersoneel: ‘Enthousiasme achter de bar werkt aanstekelijk voor bezoekers’

  Intents als reünie voor barperso­neel: ‘Enthousi­as­me achter de bar werkt aansteke­lijk voor bezoekers’

  OISTERWIJK - Al sinds de eerste editie van Intents Festival is Martin van der Heijden als vrijwilliger betrokken bij het evenement. Tijdens de komende editie op 27, 28 en 29 mei stuurt hij gedurende drie dagen zo’n 550 barmedewerkers aan. ,,Voor veel barmedewerkers is Intents Festival inmiddels een soort reünie”, zegt Van der Heijden. ,,De meeste mensen die één keer hebben meegeholpen, komen een jaar later graag weer terug.”
 2. Beekse Bergen slaat een nieuwe weg in: ‘Je kunt je hier een week lang fulltime vermaken’
  PREMIUM
  met video

  Beekse Bergen slaat een nieuwe weg in: ‘Je kunt je hier een week lang fulltime vermaken’

  HILVARENBEEK - Straks ga je niet meer naar Speelland, het Safaripark of een van de vakantieparken van de Beekse Bergen, je gaat naar Beekse Bergen. Punt. Dat klinkt heel logisch, maar dat is het niet. ,,Daar hebben we heel lang over nagedacht. Het brengt enorme investeringen met zich mee”, weet Leentje Lips, directeur van Beekse Bergen. De opening van het centrumgebouw Ganvie Village op het vakantiepark is gelijk de start voor deze nieuwe strategie.