Een omgevallen boom die uit de grond is getrokken en met één stukje wortel nog omhoog steekt, verspert de hele Burgemeester Suijsstraat in Tilburg.
Volledig scherm
Een omgevallen boom die uit de grond is getrokken en met één stukje wortel nog omhoog steekt, verspert de hele Burgemeester Suijsstraat in Tilburg. © Pix4Profs / Joris Buijs

Onweer in Tilburg: water in gangen ETZ, grote hagelstenen en veel omgewaaide bomen

Het onweer heeft vrijdagavond en -nacht flink huisgehouden in en rond Tilburg.  In het Elisabeth-TweeSteden Ziekenhuis in Tilburg liep zoveel water binnen, dat de brandweer moest wegpompen. In Rijen stonden de straten blank, in Tilburg kwamen hagelstenen uit de lucht en waaiden bomen om.

  1. Twee gewonden bij incidenten na Willem II-FC Utrecht, politie en club doen onderzoek
    Update

    Twee gewonden bij incidenten na Willem II-FC Utrecht, politie en club doen onderzoek

    TILBURG - Bij meerdere incidenten na de wedstrijd tussen Willem II en FC Utrecht zijn zondagmiddag twee supporters gewond geraakt. Dat meldt de politie. Na het duel werden in het Koning Willem II-stadion voorwerpen over en weer gegooid tussen thuissupporters en fans in het uitvak. Ook werd een supporter van de Tilburgse club geslagen en geschopt op het veld, is te zien op filmbeelden. De politie en Willem II doen onderzoek naar de incidenten.