De borden met 'verboden toegang voor onbevoegden tussen 22:00 en 06:00 uur’ werden op woensdag in de namiddag geplaatst. Volgens de gemeente is het vooral een stok achter de deur om overlast aan te kunnen pakken.
Volledig scherm
PREMIUM
De borden met 'verboden toegang voor onbevoegden tussen 22:00 en 06:00 uur’ werden op woensdag in de namiddag geplaatst. Volgens de gemeente is het vooral een stok achter de deur om overlast aan te kunnen pakken. © Jan van Eijndhoven

Overlast aan de Piushaven, gemeente stelt in de avonduren verblijfsverbod in: ‘Kleine groep verziekt het voor de rest’

Woe 24 jun: Geschreeuw tot diep in de nacht, wildplassers en -poepers, rotzooi op de kade. Een groep bezoekers veroorzaakt overlast in de Tilburgse Piushaven. Daarom stelt de gemeente tussen 22.00 uur en 06.00 uur een verblijfsverbod in. 

  1. Silk Road in Tilburg heeft passie voor zinderende kruidenmengsels
    PREMIUM

    Silk Road in Tilburg heeft passie voor zinderende kruiden­meng­sels

    TILBURG - De zijderoute is de benaming voor een eeuwenoud netwerk van handelsroutes tussen het oude China en het Romeinse rijk. Naast zijde werden er onder andere ook diamanten, vruchten, thee en specerijen vervoerd. Niet alleen werd er handel uitgewisseld maar ook kennis van verschillende culturen en culinaire verscheidenheid. Bij restaurant Silk Road aan de Heuvelring in Tilburg worden allerhande gerechten uit de zijderoute geserveerd. Score: 7,8.