Marcel Dorssers vertrok in Waalwijk om Dominicaner te worden. Dat plan blies hij af. Nu is hij pastoor in Berkel-Enschot, Uden en Biezenmortel.
Volledig scherm
Marcel Dorssers vertrok in Waalwijk om Dominicaner te worden. Dat plan blies hij af. Nu is hij pastoor in Berkel-Enschot, Uden en Biezenmortel. © Foto Ricardo Smit

Pastoor Dorssers ziet ‘uitdagingen genoeg’ bij parochie Johannes XXIII

BERKEL-ENSCHOT - Minder dan een jaar na het vertrek van pastoor Juan van Eijk, die het veld moest ruimen vanwege psychische klachten, heeft de parochie Johannes XXIII (Berkel-Enschot, Udenhout en Biezenmortel) een nieuwe pastoor.

 1. Tilburgse kermis als stadsbreed festival: met buitenbioscoop, poppenkastfestival en dragqueenverkiezingen
  PREMIUM

  Tilburgse kermis als stadsbreed festival: met buitenbios­coop, poppenkast­fes­ti­val en dragqueen­ver­kie­zin­gen

  TILBURG - De Tilburgse kermis slaat de komende jaren de vleugels uit met allerlei feestjes eromheen en moet zo uitgroeien tot een stadsbreed festival voor een bredere doelgroep. Zo is er dit jaar een buitenbioscoop en kindercircus in de Piushaven, een poppenkastfestival van vijf dagen en er zijn kermismatinees voor oudere Tilburgers in omliggende verzorgingstehuizen.
 2. Al 25 jaar besmet met het virus van live-muziek: ‘Golden Earring is hier tien jaar achter elkaar geweest’
  PREMIUM

  Al 25 jaar besmet met het virus van li­ve-mu­ziek: ‘Golden Earring is hier tien jaar achter elkaar geweest’

  ALPHEN - Tien keer achter elkaar kwam Barry Hay met zijn Golden Earring elk jaar naar Alphen. De Haagse band was vanaf 1991 de hoofdact van de Reuverfeesten van John Martens. Zijn festival groeide uit naar twee dagen, werd later omgevormd naar een Top 100 live gespeeld en kende verschillende locaties. Eén ding bleef 25 edities lang hetzelfde: ,,Het virus waarmee ik ben besmet: live muziek organiseren.”