Politieachtervolging eindigt met auto tegen boom in Heukelom, automobilist gewond

VIDEOHEUKELOM - Een auto botste woensdagnacht tegen een boom tijdens een politieachtervolging die eindigde in Heukelom. Een 27-jarige automobilist raakte gewond en werd ter plekke aan zijn verwondingen behandeld.

 1. Hier woont écht iemand, maar niet lang meer, als het aan de burgemeester van Hilvarenbeek ligt
  PREMIUM

  Hier woont écht iemand, maar niet lang meer, als het aan de burgemees­ter van Hilvaren­beek ligt

  DIESSEN - Wie het huis ziet, kan nauwelijks geloven dat iemand daar kan wonen. En wat de burgemeester van Hilvarenbeek betreft, moet de bewoner in elk geval tijdelijk vertrekken. Hij wil dat het vervallen pand aan de Molenstraat 20 in Diessen eerst weer bewoonbaar wordt gemaakt. ,,We treden niet zomaar in iemands privésituatie, maar de veiligheid is hier de doorslaggevende factor”, zegt burgemeester Evert Weys.
 2. VVD gooit de knuppel gelijk in het hoenderhok: ‘HOI Werkt wil helemaal niet samenwerken’

  VVD gooit de knuppel gelijk in het hoenderhok: ‘HOI Werkt wil helemaal niet samenwer­ken’

  HILVARENBEEK - ,,Voor ons is het duidelijk. HOI Werkt wil de macht in de gemeenteraad, in het college van B en W en dus ook in de commissies. Ze willen helemaal niet samenwerken.” Aan het woord is Ronald Blok, VVD-fractievoorzitter in Hilvarenbeek. Hij trok vorige week alle kandidaten terug voor het voorzitterschap van de verschillende politieke commissies. Is hiermee de toon gezet voor de komende vier jaar?
 3. 
Ongemak over donorconceptie van je kind? ‘Leg uit dat iedereen erbij hoort, ook de donor’

  Ongemak over donorcon­cep­tie van je kind? ‘Leg uit dat iedereen erbij hoort, ook de donor’

  Ouders die een kind krijgen met hulp van een spermadonor kampen met psychosociale problemen wanneer zij onvoldoende steun en begeleiding krijgen als het kind er eenmaal is. Dit blijkt uit nieuw onderzoek van het Amsterdam UMC. Heterostellen, lesbische stellen en alleenstaande moeders lopen in de opvoeding regelmatig tegen dingen aan waarbij ze professionele hulp en contact met lotgenoten missen.