Volledig scherm
Foto ter illustratie.

Portier houdt bloedend been over aan beet van Tilburgse vrouw (32)

TILBURG - Een 32-jarige vrouw uit Tilburg beet zaterdagnacht flink van zich af nadat ze door een portier werd aangesproken op het vernielen van een paar glazen. Letterlijk, want ze zette haar tanden in het been van de bewaker. 

Ze gooide rond 04.00 uur een paar glazen van de bar van een kroeg aan de Heuvel. Buiten hield de portier haar aan, maar ze had geen zin in gedoe. De vrouw wilde er vandoor. Het lukte de portier om haar tegen te houden, maar in het tumult kreeg ze de kans om de man hard in zijn been te bijten. 

Het was zo hard dat de portier er een bloedende wond aan zijn knie aan overhield. Maar hij liet de vrouw niet ontsnappen. De portier heeft aangifte gedaan tegen de 32-jarige Tilburgse. 

  1.  Alsof één schrikkelkind binnen de familie niet genoeg is: dubbelfeest voor Tilburgse zussen
    PREMIUM

    Alsof één schrikkel­kind binnen de familie niet genoeg is: dubbel­feest voor Tilburgse zussen

    TILBURG - De Tilburgse zussen Carla (56) en Marga (52) Ter Voort vieren vandaag samen hun 'schrikkelverjaardag'. ,,We vinden het zelf ook nog steeds bijzonder, zeker als we dan écht jarig zijn'', zegt Marga Ter Voort, die op 29 februari 1968 werd geboren. ,,Toen ik ouder werd kreeg ik pas echt in de gaten dat het toch wel een dingetje is'', vult haar vier jaar oudere zus Carla (van 29 februari 1964) aan. ,,Dan legden mensen uit dat ik in een bepaald jaar eigenlijk niet écht jarig was.''