RedHead Day: ‘Wij zijn allemaal mutanten, en dat is supercool’

VIDEOTILBURG - Alle roodharigen verzamelen! En dat deden ze. Uit 45 landen kwamen ze naar Tilburg voor een feestje en een fotoshoot. Vervelend dat ‘aapjes kijken?’ ,,Nee hoor, wij zijn het wel gewend.”

Hij komt uit Duitsland. Willi Moor. En vandaag is hij in Tilburg. Net als de man naast hem uit Amerika, de man achter hem uit België en de Nederlandse vrouw aan de overkant van de straat. Allemaal hebben ze een camera in de handen. ,,Je ziet dit niet elke dag toch?”, verklaart hij zichzelf terwijl hij driftig verder klikt. En Willi heeft gelijk. Je ziet het niet elke dag, tenminste. Niet zoveel bij elkaar. 

  1. Nieuwe zoektocht naar lichamen verzetsstrijders in duinen bij Udenhout is vruchteloos

    Nieuwe zoektocht naar lichamen verzets­strij­ders in duinen bij Udenhout is vruchte­loos

    UDENHOUT - Een nieuwe zoekactie naar de lichamen van 14 verzetsstrijders in de Loonse en Drunense Duinen heeft maandag geen resultaat opgeleverd. De Bergings- en Identificatie Dienst van de Koninklijke Landmacht voerde grondonderzoek uit op een plek nabij het herdenkingsmonument voor de mannen, dichtbij restaurant Bosch en Duin. Er werden geen stoffelijke overschotten gevonden. Dat laat de gemeente Heusden weten.