Het Groene Hof, het laatste buurtje van Dalem aan de uiterste rand van de Reeshof.
Volledig scherm
PREMIUM
Het Groene Hof, het laatste buurtje van Dalem aan de uiterste rand van de Reeshof. © AM

Reeshof hopt massaal: ook laatste buurtje gewild

TILBURG - Het is populair in de Reeshof: hoppen naar weer een nieuwere woning. Maar het eind komt in zicht nu de laatste nieuwe buurtjes van de grond komen: het Groene Hof in Dalem en De Gaas in Witbrant. ,,Mensen hebben het hier naar hun zin.”  

Het Groene Hof krijgt 34 woningen: forse tweekappers en herenhuizen. Het is de zevende en laatste fase van Park Centraal met straks ruim 350 woningen; en dat is weer onderdeel van Dalem. ,,De laatste kans op een gloednieuw huis in de Reeshof en ook nu liep het storm. Op een enkele na waren ze heel snel weg", zegt makelaar Nikki Vermeeren van de Van de Watergroep. .

  1. Edwin Janssens (81) uit Biest-Houtakker ontwaakte in Chili uit coma en werd zo nationale beroemdheid
    PREMIUM

    Edwin Janssens (81) uit Biest-Houtak­ker ontwaakte in Chili uit coma en werd zo nationale beroemd­heid

    BIEST-HOUTAKKER/TILBURG - Besmet raken met het coronavirus aan de ­andere kant van de oceaan, op een smalle, harde brancard in een privévliegtuig terugkeren naar huis en in Chili uitgroeien tot een nationale bekendheid. Het overkwam de 81-jarige Edwin Janssens uit Biest-Houtakker, maar heel veel weet hij er zelf niet meer van. Twintig dagen lag hij in coma. ,,Het voelde alsof ik een halfuur lag te pitten.”