Volledig scherm
PREMIUM
Bart van de Kam (midden staand) kreeg woensdag het eerst exemplaar van Sjors Sportief uitgereikt op basisschool De Driehoek in Hilvarenbeek. Links naast hem wethouder Gerrit Overmans en rechts mascotte Sjors. Uiterst rechts sportcoach en mede-initiatiefnemer Tjalle Hoogsteen. © Erik van Hest / BD

Sjors Sportief helpt kinderen in Hilvarenbeek hun talent te ontdekken

HILVARENBEEK - Dat je in de gemeente Hilvarenbeek lid kunt worden van een voetbal- of hockeyclub, zal voor de meeste kinderen en hun ouders geen geheim zijn. Maar weten zij dat je in Hilvarenbeek ook kunt judoën, kruisboogschieten, in musicals kunt optreden of kunt knutselen? Dankzij Sjors Sportief kunnen kinderen nu kennismaken met de vele activiteiten in de gemeente.

Stralend van trots ontving de 10-jarige Bart van de Kam woensdag het eerste exemplaar van het boekje van Sjors Sportief. Uit tientallen inzendingen werd de tekening van Bart gekozen om de voorkant van het boekje te sieren. Een hele mooie aanmoediging voor de leerling van basisschool De Driehoek, die later tekenaar wil worden. Misschien staat er in het boekje van Sjors Sportief wel een workshop of activiteit waarbij hij zijn talent nóg meer kan ontwikkelen.

  1. Zorgaanbieder Blue-Care leverde minder zorg dan werd gedeclareerd, Tilburg en Goirle gaan half miljoen terugvorderen
    PREMIUM

    Zorgaanbie­der Blue-Care leverde minder zorg dan werd gedecla­reerd, Tilburg en Goirle gaan half miljoen terugvorde­ren

    TILBURG - Zorgaanbieder Blue-Care, een stichting voor begeleid wonen in Tilburg en Goirle, heeft jarenlang veel minder zorg aan cliënten geleverd dan er werd gedeclareerd. Cliënten kregen ook niet de begeleiding die zij volgens hun indicatie nodig hadden. Daarnaast was de administratie niet op orde. Dat blijkt uit onderzoek van de gemeenten Tilburg en Goirle en de GGD.